Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Fogd a kezem! - Stresszről, szorongásról és pszichoszomatikus tünetekről gyerekkorban


Budapest Music Center

2019. október 16. 19:00

Fogd a kezem!

Stresszről, szorongásról és pszichoszomatikus tünetekről gyerekkorban

 

A gyerekeknél egyre gyakrabban és egyre korábban jelentkeznek a stressz okozta, sokszor megmagyarázhatatlannak tűnő testi tünetek. Ezeket nem könnyű felismerni, különösen, ha a szülők maguk is rohannak, feszültek és a saját mindennapi problémáikkal küzdenek.

A program során a két szakember különböző oldalról közelíti meg a problémát: Iben Dissing Sandahl saját magunk „szülői neveléséhez” ad útmutatót, Deliága Éva pedig a gyermekkori stressz, szorongás és a testi tünetek kapcsolatára világít rá.

A rendezvényen a közönség is feltehet majd kérdéseket.
Az előadások nyelve angol és magyar, igény esetén szinkrontolmácsolással.

                                                                                                                                                                   

Előadók: Iben Dissing Sandahl pszichoterapeuta és Deliága Éva pszichológus, integratív gyermekterapeuta

 

Időpont:

Október 16., 19:00

Helyszín:

Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás u. 8.

 

Jegyvásárlás

Iben Dissing Sandahl pszichoterapeuta, tanár, író. Több mint húsz éve dolgozik terapeutaként, a Dán módra-módszerrel (The Danish Way). Munkájának fő célja az, hogy a szülőket és a nevelőket inspirálva és támogatva elérjük, hogy a jövő generációja a lehető legjobb szociális és mentális egészségben nőhessen fel. Workshopokat, előadásokat és Skype-konzultációkat tart. A Gyereknevelés dán módra, a Játék dán módra és a Fogd a kezem! című könyvek szerzője. Két gyermeke van.

További információ:  https://www.ibensandahl.com/

Deliága Éva pszichológus, integratív gyermekterapeuta. Praxisában szülőkkel és gyermekekkel foglalkozik, cikkeiben, előadásaiban és könyveiben a gyereknevelést és a családi életet érintő témákban végez pszicho-edukációs tevékenységet. Mozaik családban él, egy gyermek édesanyja. A HVG Könyveknél A terapeuta esetei sorozatban jelent meg Ketten háromfelé - Válás gyerekkel c. kötete. További információ: http://gyermekpszichologia.info/

Jegyár: 2500 Ft, szinkrontolmács készülékkel 3000 Ft
A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy kedvezmény vehető igénybe.)

 

Hold my hand!

Stress, anxiety and psychosomatic symptoms in childhood

More and more children experience seemingly unexplainable symptoms caused by stress. These symptoms are not easy to identify, especially if parents are busy and are trying to deal with their own problems.

During the event the two speakers approach these issues from two different angles: Iben Dissing Sandahl addresses how parents can create a stress- and anxiety-free environment for their children, while Eva Deliaga is focusing on the connection between children’s anxiety, stress and physical symptoms.

During the event questions from the audience are welcome.

The talks are in English and Hungarian, with simultanious translation.

 

Speakers:

Iben Dissing Sandahl is a psychotherapist, teacher and author. Her aim is to inspire and support parents and professionals to ensure that new generations of children can grow up with the highest possible level of social and mental health. She is the author of The Danish Way of Parenting, Play The Danish Way and Hold my hand.

More information: https://www.ibensandahl.com/

 

Éva Deliága is a psychotherapist, integrative child psychologist and author of Splitting Three into Two - Divorce with Children. In her practice, articles and books she is educating, supporting and helping parents and children.

More information: http://gyermekpszichologia.info/

Itt és Most

JEGYEK


2019. október 16. 19:00
2500 Ft 2 500 Ft
2019. október 16. 19:00
3000 Ft (+szinkrontolmács k... 3 000 Ft

Felhívjuk a Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 2% +200 Forint amely díj az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosár oldalon található.

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


Budapest Music Center

1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Telefon: +36 1 216 7894 Fax:+36 1 216 7897